Tips voor het afsluiten van een goede verzekering

PIP kan meer dan de helft van de rekening van een bestuurder bedragen in stedelijke gebieden, en sinds 1973 is in alle autobeleid van Michigan onbeperkte levenslange PIP-dekking inbegrepen. Verzekeringsdeskundigen zeggen dat dit de reden is waarom de verzekeringstarieven van de staat tot de hoogste van het land behoren. Aansprakelijkheidsverzekering.com voor al jouw verzekeringen.

Informatie over inboedelverzekering

Sommige Detroiters zouden volgende maand sprongen kunnen zien in hun autoverzekeringstarieven wanneer het nieuwe foutloze systeem van Michigan van kracht wordt, een onaangename verrassing voor degenen die veronderstelden dat hun tarieven en die van iedereen zouden dalen. Inboedelverzekering informatie om beter aan te sluiten.

Over het algemeen zal het nieuwe systeem naar verwachting de verzekeringspremies voor veel chauffeurs verlagen vanaf juli, wanneer automobilisten in Michigan de allereerste keuze krijgen in de hoeveelheid medische dekking om te kopen met hun autoverzekering, dekking die bekend staat als bescherming voor persoonlijk letsel of PIP.

Maar vroege registratieaanvragen van sommige verzekeringsmaatschappijen – plus enkele anekdotes van klanten – suggereren dat een deel van de inwoners van Detroit zou kunnen zien dat hun tarieven niet omhoog gaan.

Van die Detroit-chauffeurs zouden de grootste renteverhogingen mensen raken die ervoor kozen om door te gaan met het kopen van PIP-dekking in plaats van het volledig te laten vallen. Onder het nieuwe systeem mogen bestuurders met Medicare of een ziektekostenverzekering die auto-ongevallen dekt, zich volledig afmelden voor PIP; anderen kunnen lagere dekkingsbedragen kiezen tussen $ 500.000 en $ 50.000.

PIP kan meer dan de helft van de rekening van een bestuurder bedragen in stedelijke gebieden, en sinds 1973 is in alle autobeleid van Michigan onbeperkte levenslange PIP-dekking inbegrepen. Verzekeringsdeskundigen zeggen dat dit de reden is waarom de verzekeringstarieven van de staat tot de hoogste van het land behoren.