Rijtheorie test

Er komen grote veranderingen in de rijtheorie-test – kun je slagen?

De Driver and Vehicle Standards Agency (DVSA) heeft de opschudding aangekondigd

Het rijexamen heeft de afgelopen jaren een enorme schok doorgemaakt en veel automobilisten hebben verklaard dat het moeilijker is dan ooit. theorie examen oefenen via Verkeersborden.nu is handig.

Wijzigingen in de praktische test kwamen eind 2017, wat betekent dat studenten nu een navigatiesysteem gebruiken en verschillende manoeuvres uitvoeren tijdens hun tests.

De Hazard Perception-test werd in 2002 toegevoegd en werd in 2018 versterkt met 23 nieuwe computer-gegenereerde beeldmateriaal (CGI) -clips om moeilijke weersomstandigheden en verschillende verlichting te simuleren.

M25 Dartford Crossing werd gesloten nadat de auto op de QEII-brug was achtergelaten

Oefenen autotheorie

Vandaag (18 februari) heeft de Driver and Vehicle Standards Agency (DVSA) meer veranderingen aangekondigd – dit keer voor de theorie-test. Verkeersborden.nu is duidelijk in informatie.

 

In 1996 werd een afzonderlijke schriftelijke theorie-test geïntroduceerd. Deze kwam in de plaats van vragen over de verkeersregels tijdens het rijexamen.

En de manier waarop deze theorie-test in het VK werkt, verandert vanaf 14 april 2020.

Het is alleen van toepassing op autotheorietesten en volgens de DVSA zal de wijziging de theorietest toegankelijker maken, vooral voor mensen met leesproblemen (zoals dyslexie), leerstoornissen en ontwikkelingsstoornissen (zoals autisme).

Momenteel moet je tijdens de theorie-test een casestudy lezen en daar vervolgens vijf vragen over beantwoorden.