Hoe kies je het beste internet en tv pakket, en heb je perse een pakket nodig met 2 of 3 diensten?

Wanneer de meeste mensen denken aan een internetverbinding die vol zit met functies, denken ze meestal dat er ook een hoog prijskaartje aan vastzit. Er bestaat immers niet zoiets als een gratis lunch; als je iets gaat krijgen dat beter is dan al het andere, dan zul je er toch voor moeten betalen? Het blijkt dat 4G internet een apenmoersleutel in die gedachtegang gooit. Uiteindelijk betaal je er misschien wel minder voor dan voor de kabel of DSL. Dit roept dan weer de vraag op: waarom geef je het niet eens een kans?

Er zijn internet en tv pakketten die je goedkoop kunt aanschaffen

Voordat je zelfs maar over de prijs nadenkt, moet je er zeker van zijn dat je een goed handvat hebt over wat de verbinding je te bieden heeft. In tegenstelling tot kabel of DSL is het niet gebaseerd op draden, maar op dezelfde soort technologie die uw mobiele telefoon nu gebruikt, wat een vrij groot verschil is met de manier waarop het tot nu toe ging in het domein van de internetconnectiviteit van een internet en televisie pakket.

  • Het is een radicale verandering omdat je niet langer beperkt hoeft te zijn tot het gebruik van het internet in en om je huis; je zou je verbinding overal in de stad kunnen meenemen en met volledige breedbandsnelheden kunnen verbinden.

Je kunt op veel verschillende manieren gebruik maken van snel internet

Gezien dat soort veelzijdigheid is het niet onredelijk om te verwachten dat 4G een dure verbinding zou zijn. Tegelijkertijd is het echter niet zo dat er geen concurrentie is. Ook al zijn kabel en DSL lang niet zo veelzijdig, toch moeten de aanbieders van cellulair internet met hen concurreren. Als de providers te veel zouden vragen voor internet, dan zouden de mensen gewoon kiezen om hun oude bekabelde breedbandoplossing te blijven gebruiken.

  1. Om die reden houden 4G-providers uiteindelijk hun prijzen in lijn met wat kabel en DSL bieden. Hoewel ze misschien niet in staat zijn om lagere prijzen aan te bieden, kunnen ze op zijn minst vergelijkbare prijzen aanbieden. Zolang die prijzen dicht genoeg bij elkaar liggen, kan de consument dat soort internetverbindingen een kans geven.
  2. Dit alles heeft natuurlijk alleen betrekking op de prijzen die je aan de oppervlakte ziet. De vorige analyse gaat namelijk alleen over de prijs die je per maand voor internet moet betalen, maar er is meer aan de hand dan dat. Als je ooit gedacht hebt dat kabel- en DSL-plannen soms te goedkoop waren, dan had je waarschijnlijk gelijk.

Misschien toch voor een alles in 1 pakket gaan?

Misschien ben je er zelfs op de harde manier achter gekomen dat de dingen niet precies zijn wat ze lijken. De meeste mensen die zich aanmelden voor kabel of DSL moeten zich ook aanmelden voor extra diensten zoals kabel-tv of telefoonlanddienst. Een van die diensten kan gemakkelijk leiden tot een verdubbeling van uw maandelijkse uitgaven. Gelukkig hoef je je daar met 4G internet geen zorgen over te maken, want je krijgt dezelfde prijs voor internet, ongeacht waar je je nog meer voor aanmeldt. Een van de beste dingen die je dan kan doen is alles in 1 pakketten vergelijken om kosten te besparen.